Uzungöl Turnuvası Nefes Kesiyor

Uzungöl Turnuvası Nefes Kesiyor




GRUP
1.HAFTA
A
GÖLBAŞI SPOR
TAŞKIRAN SPOR
11-4
A
ALÇAKKÖPRÜ SPOR
ÇAMLIK SPOR
4-6
B
SEZGİN SPOR
HAROS SPOR
0-13
B
HOCALI GABLANOZ SPOR
BÜYÜKKÖY SPOR
4-5
2. HAFTA
A
GÖLBAŞI SPOR
ALÇAKKÖPRÜ SPOR
7-4
A
ÇAMLIK SPOR
TAŞKIRAN SPOR
5-5
B
BÜYÜKKÖY SPOR
SEZGİN SPOR
1-2
B
HOCALI GABLANOZ SPOR
HAROS SPOR
7-4
3. HAFTA
A
ÇAMLIK SPOR
GÖLBAŞI SPOR
5-6
A
ALÇAKKÖPRÜ SPOR
TAŞKIRAN SPOR
3-14
B
HAROS SPOR
BÜYÜKKÖY SPOR
0-3(HÜKMEN)
B
HOCALI GABLANOZ SPOR
SEZGİN SPOR
7-3
 
Uzungöl gençlerinin kendi aralarında geleneksel olarak düzenlediği,İş Adamı Şakir KARACA tarafından organize edilen ve bu yıl 5. Düzenlenen Mahalleler arası halı saha futbol turnuvasında grup maçları tamamlandı ve yarı finale yükselen 4 takım belli oldu.
Cuma Pazarında bulunan halı sahada gerçekleştirilen turnuvaya 8 takım katıldı.Gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında A Grubunda Gölbaşı Spor,Taşkıran Spor,Alçakköprü Spor ve Çamlık Spor yer alırken Sezgin Spor,Haros Spor,Büyükköy Spor ve Hocalı Gablanoz Spor ise B Grubunda yer aldı.
Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen Grup maçlarında göze çarpan önemli detayları ise şu şekilde sıralayabiliriz.

Genç ve Dinamik oyunculardan kurulu Gablanoz Spor geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Gruptan Lider olarak çıkmayı başardı.Geçen yıl Alçakköprü Spor karşısında yaşadıkları beklenmeyen yenilgiden sonra bu yıl Hocalı Gablanoz sporun yarı finaldeki performansı merak konusu
Geçen yıl aldıkları sonuçlar ile herkesi hayal kırıklığına uğratan Gölbaşı Spor ise bu yıl dolu dizgin yoluna devam ediyor.Grupta oynadığı üç maçı da kazanan Gölbaşı Spor şimdi yarı finaldeki rakibini bekliyor.

Geçen yılın finalisti Alçakköprü Spor genç ve dinamik oyuncuları ile büyük beğeni topladı.Belki gruptan çıkamadılar ama oynadıkları futbol ve de mücadele azmi ile herkesi büyülediler.
Bu yıl Turnuvaya ilk kez katılan Uzungöl Sezgin Otel ekibinin oluşturduğu Sezgin Spor ise Turnuvanın en renkli takımlarından biri olmayı başardı.İlk maçlarında Haros Spora farklı kaybeden Sezgin Spor ikinci maçında ise bu turnuvanın en önemli sürprizini gerçekleştirdi.5 yıldır devam eden turnuvada hiç maç kaybetmeyen ve de oynadığı bütün maçları kazanan Büyükköy Sporu ilk yenme başarısını Sezgin Spor yaşadı ve maçı 2-1 kazandı.Son maçlarında ise Hocalı Gablanoz Spora kaybederek elenen Sezgin Spor bizlerden kocaman bir alkışı hak ederek ayrıldı turnuvadan.

Turnuvanın şu ana kadar ki Şampiyonu Büyükköy Sporun ise Grup maçlarına gereken ağırlığı vermediği görüldü.6 puanla gruptan ikinci olarak çıkan Büyükköy Sporun yarı finaldeki performansını hepimiz büyük bir merak ile bekliyoruz.
Taşkıran Spor mütevazi kadrosu ile A Grubundan yarı final biletini cebine koymayı başardı.Son maçta Alçakköprü Spor karşısında elde ettikleri farklı galibiyet ile Çamlık Sporu turnuvanın dışına iterek yarı final biletini ceplerine koydular.

Turnuvanın tek olumsuz gelişmesi ise Haros Spor cephesinde yaşandı.Son iki yıldır turnuvaya katılan ve de mücadeleleri ve beyefendilikleri ile herkesin büyük taktirini kazanan Haros Sporun Gablanoz Spor maçından sonra seyirciler tarafından çıkarılan olaylardan sonra turnuvadan ihraç edilmesi herkesi çok üzdü.Spor barış ,sevgi ve kardeşlik demektir.Bu anlamda Haros Sporlu kardeşlerimize turnuvaya renk kattıkları için teşekkür ediyor bu tür üzücü olayların bundan sonra yaşanmamasını temenni ediyoruz.
Ve Çamlık Spor.Turnuvanın en iyi takımlarından biri olan finalin en büyük adayları arasında gösterilen Çamlık Gençleri yine şansızlıklarının kurbanı oldular.Averaj ile Taşkıran Sporun gerisinde kalan Çamlık Gençleri mücadeleleri ve azimleri ile bizlerden kocaman bir alkışı hak ettiler.
Turnuvada yarı final maçlarının programı ise şöyle
22 Temmuz 2014 Salı     Büyükköy Spor-Gölbaşı Spor
24 Temmuz Perşembe    Gablanoz Spor-Taşkıran Spor

Haber Kaynağı: Hilmi Kanık Çaykara Gündem Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir