Kurtdağı Şenliklerine Sanatçı Akını

Kurtdağı Şenliklerine Sanatçı Akını



3 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Çaykara?nın en geniş organizasyonlardan biri olan 12.Kurtdağı Yayla Şenliklerine sahne alacak sanatçılar belli oldu.

2003 yılından itibaren her yıl Ağustos ayının içinde geleneksel olarak yapılan ve 9. Köy muhtarının bir araya gelmesiyle kurdukları, Kurtdağı Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen 12?nci Kurtdağı şenlikleri,  Ramazan Bayramı?nın ardından gelen 3 Ağustos Pazar günü yapılacak. 

Şenliklere, Cengiz Selimoğlu, Kerim Aydın, Yakup Atalay, Nuray Aksoy, Cemal Kaygusuz, Turan Kamberoğlu, Soner Şahin ve Serhat Yıldırım sahne alacaklar.

Kurtdağı Kültür ve Dayanışma Derneği başkanlığını yapan Eğridere Köyü eski Muhtarı Ahmet Yaşar Ağıralioğlu etkinlikle ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, ?Çaykara?nın Kültürünün yaşandığı ve yaşatıldığı geleneksel değerlerimizle eğlencenin paylaşıldığı 12.Geleneksel Kurtdağı Yayla Şenliklerinde sahne alacak sanatcılarımız belli oldu. Geniş sanatçı kadrosuyla yapılacak olan şenliklerde tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Çok yoğun ve kalabalık olması beklenen şenliklerimiz de katılımcıların rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda vakit geçirebilmeleri için Yönetim Kurulu olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık, dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir