33 Yıl sonra Çaykara`da Buluştular

33 Yıl sonra Çaykara`da Buluştular

Çaykara Ticaret Lisesi 1980-1981 Mezunları 33 yıl aradan sonra Çaykara Merkez Park Restoranda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Çaykara`da ikamet eden Ticaret Lisesi ilk Mezunlarından Hasan Karaçay`ın öncülüğünde, yine aynı yıl mezunlardan Çaykara Merkez Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş Dündar`ın katkılarıyla, 1980-1981 yılı kendi dönemlerinden mezun olan Türkiye`nin değişik yerlerinde ikamet eden, sınıf arkadaşlarını bir araya getirdiler.
 
Bayram sonrasında Çaykara Merkez Park Restoranda bir araya gelen eski mezunlar, yıllar sonra birbirlerini görmenin heyecanını yaşadılar. Bir araya gelen Ticaret Lisesi mezunları eski günlerinden anılar anlatarak hem eski günlerini yaşadılar, hemde uzun yılların hasretini giderdiler.

Organizasyonla ilgili açış konuşması yapan Çaykara Merkez Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş Dündar, Bayram dolayısıyla gelen arkadaşlarımızın dönüş yapmadan bu organizasyonu yapmak istedik, yıllar sonra bir araya gelmek mutluluk verici bir olay. İnşallah önümüzdeki dönemlerde çok daha geniş kapsamlı olarak bu toplantıyı düzenleme konusunda çalışmalar yapacağız,?dedi,
 
Dönemin Okul Müdürü İsmail Sarı Yaptığı konuşmada,?  Çaykara  Ticaret Lisesi olarak öğretmenlik ve yöneticilik yıllarım hayatımın en güzel günleri olmuştu. Görev yaptığım 8 yıl boyunca öğrencilerimizle beraber yeniden bir okul kurduk. Çok büyük kısıtlı imkanlarla göreve başladık. O dönemin büyük sorumluluk ve birliktelikler 33 yıl sonra hiç unutulmadı. Buradaki öğrencilerimi gördükçe geçmiş anılarımı tazeledim,?dedi. 
 
Toplantıya katılarak bir konuşma yapan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi tok, ?Çaykara`nın ilk Ticaret lisesi mezunlarının ilk buluşmasında Çaykara Belediye Başkanı olarak sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşıyorum. Burada bulunan çok değerli arkadaşlarımın hepsini tanıyorum. Gerçekten çok güzel bir organizasyon. Davetinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Hepimizin temelleri Çaykara İnönü lisesinde atıldı,?dedi. 
 
Dönemin öğretmenlerinden Aziz Zeren, yaptığı konuşmada, ? Organizasyonda emeği olan ve bizleri bir araya getirenlere çok teşekkür ederim. Bu tabloyu gördükçe eski anılarımızı yaşayarak son derece memnun olduk," ifadelerini kullandı.
 
Mezunlar toplantıdan sonra bol bol hatıra fotoğrafları çektirerek günlerinin anılaştırmanın mutluluğu ile ayrıldılar.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir