UDSAK Rafting Şenliğinde

 UDSAK Rafting Şenliğinde

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği üyeleri Rize?nin Ardeşen ilçesi Fırtına Deresi`nde düzenlenen 8?nci Uluslararası Rafting Şenliğine katıldı.

Doğu Karadeniz Bölgesi`ni tanımak ve tanıtmak amacıyla çeşitli gezi ve aktiviteler gerçekleştiren Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi 20 sporcu ile Rize Ardeşen Fırtına deresinde 1-3 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 8?nci Uluslar arası Rafting şenliğine katıldı.

Rize?nin Ardeşen İlçesinde bulunan Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) tarafından, bu yıl 8?ncisi düzenlenen Uluslararası Rafting Şenliği Fırtına Vadisi Ardeşen-Çamlıhemşin Karayolu güzergâhında yapıldı. Şenliğe Gürcistan, Moldova ve Ulusal Dağcılık Federasyonundan sporcular ile Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü (UDSAK) üyesi 20 sporcu Fırtına deresi kenarında kamp kurarak, Rafting yapma keyfini ve heyecanını yaşadılar.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Dernek Başkanı Aydın Mutlu, ?Dernek olarak Ülkemizin her yerinde yapılan her türlü etkinliğe katılıyoruz. Ardeşen- Çamlıhemşin yolu üzerinde bulunan fırtına deresi üzerinde bu yıl 8?ncisi gerçekleşen Uluslararası Rafting şenliğine 20 üyemizle birlikte katılarak, Rafting heyecanını yerinde yaşadık. Dernek olarak bundan sonra yapacağımız tüm etkinliklerimize Rafting ve adrenalin tutkunlarını bekliyoruz,?dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi
 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir