Hes, turizmi olumsuz etkilemeyecek!

Hes, turizmi olumsuz etkilemeyecek!

 Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı Muhammed Muhsin Aksoy TÖM Üyeleri ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta`yı makamında ziyaret etti.


Ziyaret esnasında Bakan Yardımcısına Türkiye Öğrenci Meclisi hakkında bilgiler verildi. Bakan Yardımcısı da temsilcilere geçmiş yıllarda yaşadığı tecrübeler hakkında tavsiyelerde bulundu.

Görüşme esnasında TÖM Başkanı Aksoy, Bakan Yardımcısı Muhammet Balta`yı Uzungöl`de yapılacak olan HES projesi hakkında bölge halkının endişelerinin olduğunu söylerek proje hakkında bilgi istedi.

Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, konuyla ilgili olarak kimsenin rahatsızlık duymasını gerektirecek bir durum olmadığını ifade ederek "Ülkemizin elektrik enerjisi konusunda dışa bağımlı olmaması için bu tür yatırımlara ihtiyacımız var. Uzungöl`ün turizm açısından öneminin farkındayız. Uzungöl`ümüzün güzelliğini bozacak bir çalışma yapılmasına müsaade etmeyiz. Bu projenin Uzungöl`ün turizm açısından ve güzellik açısından olumsuz etkilemeyecek" şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir