Başkan Tok, Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Başkan Tok, Muhtarlarla Toplantı Yaptı

 

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara genelindeki muhtarlarla yaptığı toplantıda, mahallelerde yaşanan sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok beraberinde Başkan Yardımcısı Refik Albayrak?, Fen işleri Müdürü Zeki Baltaci?, Zabıta Amiri ve Temizlik Hizmetleri Müdürü Sedat Altuncu. Mahalle muhtarları ile bir araya geldi.Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hanefi Tok, ?mahalle muhtarlarının kendisinin çalışma arkadaşı olduğunu ve muhtarlarla tam bir uyum içinde çalışacağız. Muhtarlarımız, mahallesi ile ilgili her türlü sorunu bize bildirirse sorunlarımız daha kolay, daha çabuk çözülür,?dedi. 

Mahallelerin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Başkan Tok, çözümler üretmek için gece gündüz çalışacağız. Belediyenin tüm imkânlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olacaktır. Belediye kaynaklarını önceden hizmet almamış yâda eksik hizmet almış yerlerden başlayarak, adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden ilçede güçlü bir belediye yapısı oluşturacağız,?ifadesini kullandı.Toplantıda söz alarak mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getiren muhtarlar, bu tür toplantıların çok verimli olduğuna işaret ettiler. Muhtarlar sorunlarını anlatırken belediye başkanı ve yazı işleri müdürü muhtarların sorunlarını not aldılar. Toplantının sonunda isteklerin yapılması için gerekli talimatlar verildi. İlçe Muhtarları, toplantının verimli ve seviyeli geçtiğine dikkat çekerek Başkan Tok?a teşekkür ettiler. Muhtarlar sıklıkla istişare toplantıların yapılmasını sözlerine eklediler

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir