Of Ak Parti`de Neler Oluyor!

Of Ak Parti`de Neler Oluyor!

Of ilçesinde AK Parti?de demokratik bir şekilde çift adaylı kongre heyecanı yaşanırken, Genel Merkezin İstemediği aday için kongre iptal edildi.. .Ardından adaylardan Hakan Terzioğlu genel merkez tarafından ilçe başkanı olarak atandı. Terzioğlu Yeni yönetimin oluşturulması için çalışmaları devam ederken kendisini atayan  AK Parti Genel Merkezi tarafından delegelerden yeniden ilçe başkanı istişaresi yapılması için 15 Şubat 2011?de aşağıdaki mesaj gönderildi

"Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ,?Sayın delegemiz ilçe başkanı olarak görmek istediğiniz ismi bugün saat 11.30?a kadar bu mesaja cevap olarak gönderiniz?

Kulislerden sızan bilgilere göre atama ile ilçe başkanı olarak görevlendirilen Hakan Terzioğlu, yeni yönetimi oluşturamıyor. Parti içinde büyük çapta ayrılıkların olması, eski yönetimdeki yöneticilerin Terzioğlu ve Çelik arasında ayrışması yeni yönetimin oluşturulamamasına dayanak teşkil ediyor.

Tüm nedenleri göz önünde bulunduran genel merkezin, yeni bir ilçe başkanı için düğmeye bastığı iddia ediliyor.

Ak Parti Of İlçe Teşkilatının genel merkezden gelen bu tartışmalı harekete nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.






Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir