3.Gündür Kendisinden Haber Alınamıyor

3.Gündür Kendisinden Haber Alınamıyor

  


Çaykara Yeşilalan Mahallesinden, 3 gündür haber alınamayan 81 yaşındaki Zekeriya Yılmaz?ın bulunabilmesi için herkes seferber oldu. 

Çaykara Yeşilalan Mahallesinden 2010 yılında Tufa yaylasında evinden çıkarak kaybolan ve 3 gün sonra ormanlık alanda baygın halde bulunan Zekeriya Yılmaz 17.08.2014 Pazar günü sabah saatlerinde evden ayrılarak yine kayboldu. 
Çaykara yeşilalan ve Baltacılı köylülerinin ikamet ettiği Tufa yaylasında evinde tek başına kalan 81 yaşındaki Zekeriya Yılmaz sabah saatlerinde evden ayrılarak bir daha geri dönmedi. 
Zekeriya Yılmaz?ın yaşadığı eve dönmeyince komşularının araştırması sonucunda, Evoşka yaylasında oturan vatandaşların Yılmaz?ı sırtında sepetle yaya olarak köye doğru gittiğini söylemeleri üzerine aramalar o istikamete doğru yoğunlaştırıldı. Yeşilalan ve Baltacılı Muhtarlarının ortaklaşa oluşturdukları ekiple eski yayla yolunda iki gündür yapılan tüm aramalar sonuçsuz kaldı. Zekeriya Yılmaz`ın tüm aramalara rağmen bulunamaması üzerine Yeşilalan Muhtarı Yusuf Yılmaz ile Baltacılı Muhtarı Dursun Ali Baltacı Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına haber vermeleri üzerine jandarma ekipleri bölgede arama kurtarma çalışmaları başlattı. Trabzon İl Jandarma Komando ekibi ile Akut ekipleri 3 gündür kayıp olan Zekeriya Yılmaz`ı bulma çalışmalarına katıldığı bildirildi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi  



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir