Başkan Tok, Esnafın Sorunlarını Dinledi

Başkan Tok, Esnafın Sorunlarını Dinledi

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara Merkezinde esnaflarla sabah kahvaltısında buluşmaya devam ediyor. 

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara esnafı ile her hafta değişik Çay ocaklarında sabah kahvaltısında bir araya gelerek hem esnafın taleplerini dinliyor hem de belediye çalışmaları hakkında esnafa bilgiler veriyor. 

Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara?da yapılacak çalışmalar hakkında esnafla çözüm önerilerini paylaşmak için Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, Çaykara Belediye Başkan yardımcısı Refik Albayrak, Çaykara esnaf Odası Başkanı Ali Şükrü Aydın ve Çaykara esnafı ile birlikte Çay ocağında kahvaltıda bir ayara gelerek esnafın sorunlarını dinledi. 


İLÇEMİZİ BERABER YÖNETECEĞİZ

Hiç kimseyi mağdur etmeden daha düzenli ve temiz bir Çaykara için esnaflarla beraber istişare yapmak istediklerini söyleyen Başkan Hanefi Tok, ?sorunların en aza indirilmesi için her kesim ile istişare içinde olacağız. Bu gibi toplantıları sık sık yaparak sorunları hep beraber çözme konusunda çalışmak istiyoruz. Çaykarayı hep birlikte yöneteceğiz. Sorunlarımızı diyalog içerisinde değerlendirip en kısa sürede çözmeyi planlıyoruz. Çaykara?mızı hep beraber kalkındırmak ve sizlerden de bu çalışmalara destek vererek çözüm noktasına en kısa sürede sonuca ulaştırmak istiyoruz? dedi. 

Tok,  ?bu ilçe hepimizin. Amacımız hiç kimseyi mağdur etmemek. Kendi insanımızın mutluluğu için Çaykaraya gelen turistler için sosyal ve kültürel alandaki projelere imkânlarımız içinde çalışmalarımız devam ediyor,? dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

.



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir