Hüseyin İle Tuğba`nın En Mesut Günleri

Hüseyin İle Tuğba`nın En Mesut Günleri



Uzungöl Gölbaşı Mahallesinden İnan Kardeşler Dursun Ali İNAN Tesislerinde aşçı olarak çalışan Seyfullah AKYÜZ`ün Yakışıklı Oğlu Hüseyin ile İzmit`te İkamet eden Uzungöllü Tevfik ŞAHİN`in dünyalar güzeli Kızı Tuğba Uzungöl`de düzenlenen dillere destan bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl İnan Kardeşler Dursun Ali İNAN tesislerinin bahçesinde yapılan düğün törenine yüzlerce davetli katıldı.Havanın açık olmasından dolayı insanlar açık havada saatlerce eğlencenin tadını çıkarmış oldular.

Damadın dedesi Dursun Ali KOCAMAN`ın kısa bir süre önce vefat etmesinden dolayı zaman zaman duygusal anların yaşandığı düğün töreninde özellikle takı töreni esnbasında Dursun Ali KOCAMAN Amcamızın ölmeden önce takı için hazırladığı altın takılırken göz yaşları sel oldu.
Uzungöl`ün Çocukları Erol AKYÜZ ve İbrahim İNCE`nin sahne aldığı düğün töreninde Genç sanatçılar her zamanki gibi yine muhteşemdi.Çaldıkları ve okudukları birbirinden güzel türküler ile düğüne katılan davetlilerin saatlerce eğlenmelerini sağladılar.

Yine Uzungöllü Mahalli SAnatçı Şükrü EROĞLU`nun kaval eşliğinde çaldığı oyun havaları ile düğüne katılan davetliler satlerce eğlendiler. Başta Turizmci Dursun Ali İNAN olmak üzere arkadaşları tarafından oynanan can demir ağa ve sallama oyunları düğüne katılan davetliler tarafından ayakta alkışlanarak izlendi. 

Ömürlerinin en güzel, en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren genç çiftimizi bu güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir