Çaykara`da Hastane Kapatılıyor mu?

Çaykara`da Hastane Kapatılıyor mu?



Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Çaykara Ataköy?de bulunan
Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesini kapatmak için düğmeye bastı.
 

Edinilen bilgilere göre, Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin kapatılması için bir çalışma başlattı. Hastane?nin kapatılması için Sağlık Bakanlığına görüş bildirdi. Hastanenin kapatılarak geçici olarak Trabzon Yavuz selim Kemik hastanesine taşınacağı ve çalışan personelin Trabzon?daki değişik hastanelere aktarılacağı iddia edildi. 
Hastanenin Çaykara?dan alınarak başka yere taşınmasına tepki gösteren vatandaşlar , ?Yıllardır bölgeye hizmet veren ve yöre insanına katkısı olan Hastaneye Devlet 1.5 Milyon lira harcayarak modernize etti. Şimdi de hastaneyi kapatıyorlar. Biz buranın kapatılmasını istemiyoruz, ?diye konuştular. 

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin kapatılması için bakanlığa görüş bildirdiğini doğrulayarak, ? Hastanenin kapatılmaması için Çaykara lobisini ile birlikte çalışıyoruz. Konuyu sağlık bakanı ile görüşeceğiz,? dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir