Kübra & Elburs dünya evine girdiler

Kübra & Elburs dünya evine girdiler

 

Çaykara Taşkıran Mahallesinden ve Trabzonda İkamet eden Saadet- Necat Ağırman`ın Kızı Güzeller güzeli Kübra ve Almanya`da 
ikamet eden Balıkesir ilinden Müşerref- İbrahim Çiftinin yakışıklı oğlu Elburs ile 20.09.2014 tarihinde saat 19.00 ta yalı park otel Pelitli Trabzon da Muhteşem düğünle dünya evine girdiler. 

Düğüne Trabzon Ortahisar M.H.P Başkan aday adayı Osman Abanoz çaykara emekli ilçe eğitim müdürü Mehmet Mutluoğlu eşleri 
ve çok sayıda davetliler katıldı.

Düğünde, müzik ekibinin romantik şarkıları altında uzun süre dans eden çiftlerin, davetlilerin de dans,horon ve eğlenceye katılması düğün töreninde görsel bir şölen oluşturdu.Daha sonra kına merasimi düzenlendi geleneklerimize göre düzenlenen kınada gelini ağlatamadılar. 

Tüm davetlilerin doyasıya eğlendiği gecede gelin ve damatla çekilen hatıra fotoğrafları ile düğün sona erdi.

 İkinci düğün 27.09.2014 cumartesi saat 19.00 Balkonuk Kanter Salon Zümrüt Paşaalanı Mah.31 260 Sok.No 2/A Balıkesir`de yapılacak


Çaykara Gündem Gazetesi olarak Bir Ömür Boyu birlikteliğe ?EVET? diyerek ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Kübra & Elburs çiftini bizler de bu güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Haber kaynağı: Ali Rıza Altınsoy/Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir