Hükümet Konağı İhale Edildi

Hükümet Konağı İhale Edildi



Çaykara?da eski hükümet konağı arkasında yapımı projelendirilen yeni hükümet konağı için yapılan ihale süreci tamamlandı. 

Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihale edilen ve yasal sürecin tamamlanmasıyla birlikte yüklenici firmaya yakında yer teslimi yapılarak inşaatın başlanacağı bildirildi. 
Bilindiği üzere, Çaykara?ya yeni hükümet konağı kazandırılması için dönemin Kaymakamı Musa Üçgül tarafından bir yıl boyunca yapılan çalışmalar neticesinde hemşerimiz İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu?nun destekleri ile 2013 yılında programa alınmıştı. Yöremiz mimarisine uygun olarak özenle hazırlanan projede tüm kurumları aynı çatı altına alınarak vatandaşlara günümüz şartlarına uygun hizmet sunulacak. Ayrıca yeni hükümet konağının yapımından sonra eski hükümet konağı yıkılarak geniş bir alan kazandırılacaktır. 

İhaleyi alan Of-Bölümlü?den olan İsakoğlu firması yetkilileri yasal sürecin tamamlanması ile birlikte inşaata yakında başlayacaklarını ifade ettiler.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir