Komiser Aziz Koç İlçeden Ayrıldı

   Komiser Aziz Koç İlçeden Ayrıldı



23.06.2014  tarihinde  boşalan  İlçemiz Emniyet  Amirliğine Of İlçesinde görev yapan  Komiser Aziz  KOÇ  atanmıştı.  Üç ay gibi kısa bir  sürelik görevi sırasında halka  yaklaşımı, ilçede yaşayan her kesimle  iyi diyaloglar kurup içimizden biri  olmayı başarıp  kendini sevdirmişti. 

Göreve başladığında  İlçemizle le ilgili duygu ve düşüncelerini,  ?Dernekpazarı na yabancı  değilim. 5 yıldan beri Of İlçesinde görev yaptığımdan  çevreyi ve insanlarını  çok iyi tanıyorum. Bizim aslı görevimiz vatandaşın  emniyetini, huzurunu ve güvenli yaşamasını sağlamaktır. Dernekpazarı da İlimizin en huzurlu ilçesi olması nedeniyle  herhangi bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Üstelik  İlçe halkı çok sıcak kanlı  ve misafir severdir. Burada hep birlikte  güzel işlere imza  atacağımıza inanıyorum. Sizlerle bir  arada olmaktan da mutluluk duyuyorum. ? cümlelerle  dile getirmişti. Okuyan çocuğunun  yakınında bulunabilmek için tayin istemek zorunda kaldığını, ilçemizden  ayrılırken de aracılığımızla herkesten memnun olup, ilçemizi hiç unutmayacağını  dile getirdi. 

Yeni görev yeri Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğündeki görevine başlamak üzere 25 Eylül de  ilçemizden ayrıldı. Kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz. İlçemize atama yapılıncaya kadar Çaykara İlçesi  Emniyet Amiri  vekalet edecektir.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir