Çaykara?da Protokol Bayramlaşmada Buluştu

 Çaykara?da Protokol Bayramlaşmada Buluştu


Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül beraberinde, Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçede bulunan bazı daire amirleriyle birlikte ilçe halkı, esnaflar, ilçe emniyet amirliği, ilçe hastanesi ve Jandarma karakolu çalışanları ile bayramlaşma yaptı. 
B
ayramlaşmaya, görevine yeni başlayan Kaymakam Mustafa Gül, Belediye Başkanı Hanefi Tok, Garnizon Komutan vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, İlçe Spor Müdür vekili Ziya Çamurşen, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berat Tosun, Çaykara?da bulunan bazı daire Müdür ve Amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Muhtarlar, Kamu çalışanları ve vatandaşlar katıldı.  

Bayram namazı çıkışında vatandaşlarla yapılan bayramlaşmanın ardından ilçe protokolü ilçede bulunan Emniyet Amirliği ve Dr. M. İlhan Durgun hastanesine geçerek çalışanlar ve hastalarla bayramlaşma yaptılar. İlçe protokolü, Hastane ziyaretinde acil serviste tedavi gören yaralılara ve hastalara `geçmiş olsun` temennisinde bulunurken, Kurban Bayramlarını kutladı. Bayramlaşma programı kapsamında Jandarma Karakolunda görev yapan askerlerle bayramlaşma devam etti. Son olarak ilçede bulunan esnaflar ziyaret edilerek bayramlaşma sona erdi.Haber kaynağı: Berat Tosun/ Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir