Ulusoy, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ulusoy, Son Yolculuğuna Uğurlandı



İstanbul`da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Trabzonspor`un kurucu üyesi ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy`un cenazesi, düzenlenen törenin ardından Of ilçesinde toprağa verildi.
Cenaze namazına  Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Ali Osman Ulusoy`un eşi Zehra, kızı Hülya, kardeşi Sefer Ulusoy`un yanı sıra Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, işadamı Başaran Ulusoy, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve kulüp yöneticileri, Trabzonspor eski başkanlarınan Nuru Albayrak, Mustafa Günaydın, Ticaret Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri, sanayiciler, sivil toplum yöneticileri, iş adamlarının  yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Türkiye - İran İş Konseyi Başkanı da olan işadamı Ali Osman Ulusoy (87) için önce  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Ulusoy Şirketler Grubu`nda ayrı ayrı tören yapıldı. Ulusoy için daha sonra cenazesi İskenderpaşa Camine getirilerek öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.
Ulusoy`un cenazesi, buradan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`ne götürüldü. Türk bayrağı ve Trabzonspor`un renklerini taşıyan bayrağa sarılı cenaze, tören sonrası götürüldüğü Of ilçesinde toprağa verildi. Burada Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok defin törenine katıldı.

Cenazeye katılarak Ulusoy ailesinin acılarını paylaşan Vali Öz, ?İlimizin ve ülkemizin yetiştirdiği önemli bir değeri kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah`tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına  başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun? dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir