Çorum`dan Çaykara`ya Gelin Geldi!

Çorum`dan Çaykara`ya Gelin Geldi!



İlçemiz, Demirli Mahallesinden, İsmail KARIŞ ile Çorum?dan Halime ÇOPUR Uzungöl Sezgin Otel?de düzenlenen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe ?EVET?dediler.

Araklı Devlet Hastanesinde Memur olarak çalışan gelin ve damadın Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK, Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel ŞİMŞEK, Araklı Devlet Hastanesi İdari Ve Mali Hizmetler Müdürü Turan ADANUR, Araklı Devlet Hastanesi Doktorları Personelleri, Gelinin Çorumdan gelen ailesi ve yakınları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Evren, Savaş AKYÜZ ve İbrahim İNCE?nin sahne aldığı düğün töreninde davetliler saatlerce gönüllerince eğlenmenin tadını çıkardılar.

Gelin ve damadın bütün masaları dolaşarak davetliler ile tek tek ilgilenmesi düğüne katılan davetliler tarafından beğeni ile karşılandı.

Ömürlerinin en güzel en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren İsmail-Halime KARIŞ Çiftini bu güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor, genç çiftimize sağlık, mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.


Haber kaynağı: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir