Kaymakam Gül`e Hoş geldin Ziyareti!

Kaymakam Gül`e Hoş geldin Ziyareti!

 

Kısa adı (UDSAK) olan, Uzungöl Doğa Sporları ve Adrenalin Kulübü Derneği Başkanı Aydın Mutlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri, İsmail Özbek, Şaban Keskin, Talat Erdoğan ve İbrahim Ethem Aslanoğlu, bir süre önce görevine başlayan Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül`ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. 
Samimi havada gerçekleşen ziyarette, Uzungöl Doğa Sporları ve Adrenalin Kulübü Derneği Başkanı Aydın Mutlu, dernek olarak bölgemizde ve Türkiye?nin değişik yörelerinde etkinlik düzenleyerek turizme katkı sağladıklarını ifade ederek, Kaymakam Gül`e dernek faaliyetlerine katılmasını talep etti. 

Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek,? ilçemizde doğa sporları faaliyetlerini yapan bir derneğin olmasından son derece memnunluk duydum. Bölgemizde güzellikler ve tarih var. Dolayısıyla bu güzelliklerin tadına varmak, bu güzellikleri yaşamak, bu güzellikleri başka yerlerde yaşayan insanlara da duyurmak, onların buralardan faydalanması için davet etmek adına bu etkinliği yaparak bölgemizin tanıtılması adına çok faydalı oluyor. Arkadaşlarımıza destek vermek amacıyla derneğe üye oluyorum. Ayrıca Uzungöl Doğa Sporları ve Adrenalin Kulübü Derneğinin bundan sonraki çalışmalarına katılarak destek vereceğim," dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir