Çaykara`da Korkutan Yangın!

Çaykara`da Korkutan Yangın!

Çaykara Merkez Camii karşısında olan Çuman Marketin bulunduğu binanın çatı katında meydana gelen yangında 1 daire tamamen yandı. 
Çaykara?da esnaflık yapan Recep Cuman?a ait olan 5 katlı binada sabah saat 09:30 sularında çatı katında elektrik kontağından kaynaklandığı iddia edilen yangında çatı katı kullanılamaz hale geldi. Çatı katında başlayan yangın esnasında evde bulunan Emine Cuman ile dört yaşındaki torunu Bünyamin evden son anda çıkartıldı. Can kaybı ve yaralanma olmadığı yangında, çatı katındaki daire tamamen kül oldu. 

Yangına müdahale için gelen Çaykara?da bulunan Trabzon Büyükşehir belediyesi itfaiye aracı uzun süren çalışmalardan sonra yangını kontrol altına aldı. Bu arada Of ve Dernekpazarı?nda bulunan itfaiye araçları soğutma çalışmalarına katıldı. Yangının Milli Eğitim Müdürlüğü binasına sıçramaması için Öğretmen ve çalışanlar büyük gayret saffetti. 

Yaklaşık üç saat süren soğutma çalışmaları sonunda çatı katında bulunan daire kül olurken 4 ve 3 katlardaki dairelerde maddi zarar oluştu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber kaynağı: Şaban Keskin/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir