Uzungöllü Dağcılar Ovit Zirvesinde

 Uzungöllü Dağcılar Ovit Zirvesinde

 


Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği üyesi 12 kişilik dağcı  Rize-Erzurum sınırı Ovit Dağı zirvesi ile Kaçkar Dağlarının güneyinde bulunan ve bünyesinde barındırdığı 7 göller bölgesine ulaşarak bir gecelik kamp kurdu. 

Uzungöl Doğa sporları üyesi 12 dağcı 18.10.2014 Cumartesi günü sabahı Rize?nin İkizdere ilçesine oradan da Ovit dağı Yedigöller bölgesine ulaşarak burada kamp kurdu. 

Son günlerde bölgemizi etkisi altına alan Soğuk, Kar yağışı ve tipi altında geceyi Yedigöller bölgesinde Çadırlarda çeşitli etkinlikler düzenleyerek geçiren ekip, ertesi gün çadırları toplayarak 7 Kilometre Uzaklıktaki Mor yaylasına yürüyerek etkinliği tamamlamış oldular. 
Etkinlikle ilgili bilgi veren Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Başkanı Aydın Mutlu, ?Dernek olarak değişik yerlerde etkinlik düzenliyoruz. Bu hafta Kaçkar Dağları`nın büyüleyici tepeleri arasında kendini inzivaya çekmiş görüntüsü veren Ovit Yedigöller bölgesinde üyemiz 12 arkadaşımızla birlikte kamp kurduk. Ovit?in  rüzgarı ve aşırı kar yağışı ile olumsuz hava koşulları altında geceyi Yedigöller bölgesinde geçirerek maceralı bir etkinli de bu şekilde tamamlamış olduk, ?dedi. 

 Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir