F.B Bayan taraftarlarından Trabzonspor düşmanlığı

F.B Bayan taraftarlarından Trabzonspor düşmanlığı

Fenerbahçeli kadınların Manisaspor maçındaki `İbne Trabzon` tezahüratı Trabzonspor düşmanlığını bir kez daha ortaya koydu.

Türk futbolunda 20 Eylül Salı gecesi bayanlara yakışmayan tarihi bir gece yaşandı. Fenerbahçe`nin cezası sebebiyle seyircisiz oynaması beklenen Manisaspor maçı Türkiye Futbol Federasyonu`nun talimatnameyi değiştirmesiyle kadınlara ve çocuklara açıldı.

Türkiye liglerinde Fenerbahçe?nin bazı yöneticilerinin yaptıkları kirli oyunlarla Trabzonspor?un şampiyonluklarını elinden aldıkları herkes tarafından bilinmektedir.

En son olarak şike soruşturmasında Fenerbahçe?nin birçok yöneticinin tutuklanması, Türkiye?de temiz futbolun oynanması için kendi taraftarlarının şikeye karışan yöneticilerine tepki göstermesi gerekirken onlara sahip çıkması birçok kamuoyu tarafından hayal kırıklığı yarattı.

İŞTE SÜKRÜ SARAÇOĞLU`NDAKİ O TEZAHÜRAT

Stadı dolduran kadın taraftarlar maç boyu heyecanlı bir şekilde takımlarına destek olurken mücadelenin ikinci yarısında taraftarların birlikte yaptığı bir tezahürat herkesi şoke etti. "İbne Trabzon olamazsın şampiyon" diye tempo tutuldu.

Erkeklerin yer aldığı maçlarda görmeye alışık olduğumuz bir sahne kısa da olsa maçı takip eden basın mensupları ve televizyon başındaki futbolseverleri şaşkınlığa uğratırken, akıllara Fenerbahçe`nin bu tezahürat yüzünden ceza alıp almayacağını merak ediyoruz.

İşte maçın 61 dakıkasında tüm bayan seyirciler "İbne Trabzon olamazsın şampiyon" diye tempo tutuldu video



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir