Hamdi Hocaya Son Görev!

Hamdi Hocaya Son Görev!

Önceki gün tedavi gördüğü, Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi araştırma hastanesinde amansız hastalığına yenik düşerek vefat eden, Çaykara Yeşilalan Mahallesinden emekli İmam Hatip Hamdi (Ahmet) Güzel toprağa verildi.

Bugün ilk olarak Rize?de uzun yıllar görev yaptığı Fener Mahallesindeki Cami cemaatinin ısrarı ile öğle namazı müteakip cenaze namazı kılındı. Buradaki cenaze namazına Rize Müftüsü ve yardımcıları, din görevlileriyle birlikte kalabalık cemaat katıldı.

Rize?deki namazın ardından İlçemiz (Holaysa ) Yeşilalan Mahallesine getirilen Güzel, burada İkindi namazı Müteakip evinin önünde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Çaykara eski Belediye Başkanı ve TİSKİ yönetim kurulu üyesi Namık Kemal Gedikoğlu, Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan, işadamı Gülsan Tencere yönetim kurulu Başkanı Yaşar Şahin, Çaykurspor ve güreş milli takım antrenörü Rüstem Koyuncu, Güreşte Dünya ve Avrupa Şampiyonu Selçuk Çebi, Dünya gençler şampiyonu Fahri Güzel, Türkiye Şampiyonu Muhammet Ali Güzel, Çaykurspor gençler kulüp antrenörü Ahmet Kopuz, Rize ve Trabzon`dan gelen din görevlileri ile Çaykara?nın mahallelerinden kalabalık cemaat katıldı.

Sevilen,sayılan kişiliği ile herkesin gönlünde taht kuran Rahmetli Hamdi Güzel?in naşını bakanlar gözyaşlarına tutamayarak cenaze boyunca duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

İkindi namazı müteakip kılınan namazın ve duaların ardından Güzel aile mezarlığına son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Hamdi GÜZEL Hocamıza Allah`tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.

İrtibat:

Ali Güzel (ağabayi): 0537 232 53 38
Hüseyin Güzel (kardeşi): 0551 603 92 82
Fahri Güzel (oğlu) : 0505 260 82 19

Selim Güzel (oğlu) : 0505 403 72 21

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir