Üreten Eller`den Başkan Tok`a Ziyaret

Üreten Eller`den Başkan Tok`a Ziyaret



Uzungöl Üreten Eller Derneği yönetim kurulu üyeleri Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok?u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Kaymakamlık proje ofisi koordinatörü Mustafa Altınbaş, Dernek Başkanı Halil Mutlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Çamurali, Mustafa Mutlu, Muhammet Selçuk, Ali Şükrü Aydın, Cevdet Günaçar, Ali şahin ile Derneğin kurs hocası Hamza Demirci hazır bulundu. 
Ziyarette duyduğu memnuniyetini dile getiren Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Uzungöl Üreten Eller Derneğinin yaptığı çalışmaları taktirle karşıladığını dile getirerek,? Çaykara?nın modern bir ilçe haline getirmek için yoğun bir çalışma ve gayret içindeyiz. Ülkemizin en önemli turizm merkezi haline gelen Uzungöl için hazırladığımız projelerimizi kademeli olarak uygulayarak eksiklerimizi tamamlayacağız. İstihdama yönelik yapılan tüm çalışmaları Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde desteklemeye devam edeceğiz,? dedi. 

Uzungöl Üreten Eller Derneğine şimdiye kadar yaptığı desteklerinden dolayı teşekkür eden dernek yönetim kurulu üyesi Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,? Üreten Eller derneğinin kısa süre içinde yaptığı çalışmalarla yöremiz insanına umut kapısı olmaya başladığını, Belediye olarak desteklerinizin devam etmesini istiyoruz, ?dedi. 

Ziyarette, Uzungöl Üreten Eller Derneği Başkanı Halil Mutlu tarafından Belediye Başkanına çiçek taktım edildi. 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir