Gazeteciler Kongre Kararı Aldı

Gazeteciler Kongre Kararı Aldı


Kısa adı (ABYB) olan Anadolu Basın Yayın Birliği Trabzon Şubesi üyeleri 20 Şubat?ta gerçekleştirilecek olan kongrede yeni başkanlarını seçecek.

Anadolu Basın Yayın Birliği Trabzon Şubesi Başkanı Duygu Karahasanoğlu, yönetim olarak olağanüstü kongreye gitme kararını aldıklarını açıkladı.

Kongre kararı ile ilgili açıklamalarda bulunan başkan Karahasanoğlu,?Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte aldığımız kararla kongreye gitme kararı aldık. Uzun bir süredir yürüttüğümüz bu görevde yorulduk. Çoğunluk sağladığımız takdirde 20 Şubat?ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 28 Şubat?ta kongreyi gerçekleştireceğiz,? dedi.

Anadolu basınının toplumsal açıdan önemini vurgulayan Karahasanoğlu,? geride bıraktığımız son bir yıl içindeki samimi ve sıcak yaklaşımlarımızla cemiyetimizin üyelerinin büyük çoğunluğunu bir araya getirdik. Basında birlik ve beraberliğin ilk adımlarını başarıyla atmış olduk. Yapacağımız genel kurulda yönetime yeni arkadaşlarımızın gelmelerinin önünü açacağız. Anadolu Basın Yayın Birliği Trabzon Şubesi olarak birlik ve beraberliği sağlayacak yeni bir kongre olacaktır, ?dedi.


Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir