Dualarla Uğurlandı

Dualarla Uğurlandı



Beklenmeyen ölümü ile Uzungöl`ü göz yaşlarına boğan İsmail ÖZTÜRK Uzungöl Merkez Camiinde Öğle Namazına Müteakip Kılınan Cenaze namazının ardından Monoyır Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze Namazına Beklenmeyen ölümü ile Uzungöl`ü göz yaşlarına boğan Sevgili İsmail Amcamıza Allah`tan Rahmet Başta Kardeşleri ve Oğulları olmak üzere tüm Uzungöl Halkına Başsağlığı dileklerimizi İletiyoruz.

İSMAİL AMCA`YI ANIMSAMAK VE ANIMSATMAK Eskilerimizin çok güzel bir tabiri vardır.Bu tabir bu gün İsmail Amca ile bire bir örtüştüğü için kaleme almak istedim. Der ki Eskilerimiz "Taş Iğranmayınca Yeri Belli Olmaz" Bu tabirin gerçek anlamı şudur aslında. Hayatta iken insanların kıymetini yeteri kadar bilemeyebiliyoruz ama onları kaybettikten sonra gerçek değerlerini daha iyi anlayabiliyoruz.. Çok İyi bir komşu mükemmel bir toplum insanı ve de her an herkesin seviyesine hitap edebilen çok kıymetli bir gönül insanı olarak yaşamını tamamladı Sevgili İsmail Amca. Bu gün cenaze namazından sonra Uzungöl sokaklarına ilişti gözlerim.Sanki her taraf matem tutuyordu.Sanki her taraf göz yaşı döküyordu. Çünkü Bizler Sevgili Sevgili İsmail Amca`yı gün boyunca kimi zaman akranları ile kimi zaman gençlerle Uzungöl sokaklarında yürüyor buluyorduk.O espirili ve şakacı tavırları ile önüne gelen ile şakalaşıyor etrafına neşe saçmaya çalışıyordu. Evet Uzungöl böylesine kıymetli bir gönül insanını kaybetmenin üzüntüsdünü yaşadı.Ve de ben bu acıyı okuyucularımız ile paylaşmak istedim.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gezetesi


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir