Hem Çalışıyorlar Hem Eğleniyorlar!

Hem Çalışıyorlar Hem Eğleniyorlar!



Çaykara Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Çaykara?da çeşitli okullarda Eğitim gören öğrencilerin başarı kalitesini yükseltmek, motivasyonlarının arttırılması için yaptığı çalışmalar devam ediyor. 

Haftanın yedi günü çalışmalarını devam eden Çaykara Anadolu Lisesinde idareciler, öğretmenler ve 12 sınıf öğrencileri zaman zaman düzenledikleri çeşitli sosyal etkinliklerle hem dinleniyorlar hem de çalışmalarına neşe katıyorlar. 
Bu etkinlikler kapsamında bu hafta sonu Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ?nin de katılımıyla okul bahçesinde mangal partisi düzenlendi. Öğrencileri sınav öncesi bir araya getirip isteklendirme desteği sağlamak amacıyla düzenlenen mangal partisine öğretmenler ve 12 sınıf öğrencileri katıldı. 

Mangal partisi ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Çaykara Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali," İlçemizde öğrenim görmek için gelen öğrenciler bizlere ailelerinin emanetidir. Bu çerçevede onların huzuru mutluluğu ve başarısı için ne lazımsa yapıyor, üzerimize düşen konularda gerekli desteği veriyoruz. Bu mangal etkinliğinde birlik beraberliği pekiştirmek istiyoruz. Etkinliğe katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor sınavlarında başarılar diliyorum" dedi. 

Öğrenciler mangal partisinden sonra çay içerek ve okul bahçesinde spor yaparak günü tamamladılar.

  

Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir