Çaykara`da Eğitim için el ele verdiler

 Çaykara`da Eğitim için el ele verdiler

 


ÇAYKARA?da tüm okullarda eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve okulların fiziki şarlarının iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar devam ediyor. 

Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL ile Belediye Başkanı Hanefi TOK? un ortak projeleri çerçevesinde İlçemizde bulunan Çaykara Anadolu Lisesi, Çaykara Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çaykara Çok Programlı Lisesinin zemininde bulunan eski mozaik görünümlü alanların yenilenme çalışmalarına başlandı.İlçemiz Kaymakamı Mustafa GÜL,? Eğitim önceliğimizdir?? diyerek belediye ve diğer kuruluşlarla işbirliği yaparak bütün okulların fiziki şartlarını değiştireceklerini söyledi. İlk olarak yaklaşık 6000 metrekareyi bulan okullarımızın zeminlerinin granit mermerle yenileneceğini belirtti.
Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK ise göreve geldiği ilk günden itibaren eğitimcilerin sorunlarına çözüm ürettiklerini söyledi. Son olarak yaklaşık maliyeti 200 bin Türk lirasını bulan okullarımızın zemin yenileme çalışması olduğunu söyledi. 

Çaykara Anadolu Lisesi, Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Çaykara Anadolu İmam Hatip Lisesinin zemin yenilenme çalışmalarının başlandığı ve eğitim-öğretimi engellemeden aralıksız çalışılarak en kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir