Ver Elini Öpeyim Öğretmenim!

Ver Elini Öpeyim Öğretmenim!

24 Kasım Öğretmenler Günü Bütün Yurdumuzda olduğu gibi Çaykara İlçemizde de coşku ile kutlandı. Çaykara İlçesindeki ilk tören saat 10.30?da Kaymakamlık önünde gerçekleştirildi. Buradaki törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Erdoğan KARAKAŞ ve öğretmenler katıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Büstüne Çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile buradaki tören sona erdi.

Saat 11?de Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonun da gerçekleştirilen törene ise Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK ve Öğretmenler katıldı.Tören öncesinde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK tarafından öğretmenlere karanfil dağıtıldı.

Programda Çaykara İlçesinde bulunan İlkokullar Arası Şiir yarışmasında Birinci seçilen Zehra ONAT,Ortaokullar Arası Şiir Yarışmasında Birinci seçilen Çaykara İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Kevser SEMİZ ve Liseler Arası Kompozisyon Yarışmasında Birinci seçilen  Çaykara İmam Hatip Ortaokulu 12.Sınıf Öğrencisi Zeynep UYSAL tarafından çalışmaları okundu.

Emekli Öğretmen Mehmet MUTLUOĞLU,Uzungöl  İlkokulu Sınıf Öğretmeni Burhan ALEMDAĞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından yapılan konuşmaların ardından Çaykara İlçesinde göreve yeni başlayan öğretmenler tarafından Şube Müdürü Erdoğan KARAKAŞ yönetiminde and  içme töreni gerçekleştirildi.

Yarışmalarda dereceye g,iren öğrenciler Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL tarafından ödüllendirilerken Çaykara İlçesinde 2014 Yılı itibarı ile Emekli olan Öğretmenlere ise Hizmet Şeref Belgeleri Belediye Başkanı Hanefi TOK tarafından takdim edildi.

Programın son bölümünde ise Uzungöl Ortaokulu Öğrencileri tarafından Öğretmen Ahmet KARACA yönetiminde muhteşem bir Halk Oyunları gösterisi sunuldu.

Haber kaynağı: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir