Dağcılar Çaykara Mezralarında!

 Dağcılar Çaykara Mezralarında!

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği üyesi dağcılar, Çaykara bölgemizin eşsiz güzelliklerini keşfetmeye devam ediyorlar.
Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği üyesi dağcılar her hafta bölgemizin değişik yerlerinde etkinlik düzenleyerek tanıtım faaliyetlerine devam ediyorlar. Bu hafta sonu Uzungöl?den başlayan yürüyüşlerine sırasıyla ,Kuştul mezrasından sonra Diganelav mezrası geçerek yaklaşık 5 saatlık yürüyüşün ardından Tuzla Mezrasını ulaşan dağcılar burada verdikleri yemek molasının ardından yürüyerek Çaykara elmalı mahallesine inerek etkinliklerini sonlandırdılar. 
Her hafta çeşitli bölgelere etkinlik düzenleyerek gizli kalmış güzellikleri ortaya çıkardıklarını belirten Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Başkanı Aydın Mutlu," Bu hafta Uzungöl?den yürüyerek Kuştul mezrası, Diganelav mezrasını geçerek yaklaşık 5 saatlık muhteşem bir yürüyüş parkuru sonunda güzelliğiyle insanı büyüleyen saklanmış gizlenmiş saklı cennet Tuzla Mezrasına ulaştık. Burada verdiğimiz yemek molasının ardından inişli çıkışlı orman içi bir parkurdan yürüyerek Elmalı mahallesine indik. Keyifli bir hafta sonu yürüyüşü ile birlikte etkinliğimizi bitirdik," dedi. 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir