Dağcılar Çaykara Mezralarını Fethetti!

 Dağcılar Çaykara Mezralarını Fethetti!

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği üyesi dağcılar, ilk defa kendi bünyesine kattıkları motor kroos grubu ile Çaykara?nın mezralarında bulunan eşsiz güzellikleri keşfetmeye devam ediyorlar.
Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği üyesi dağcılar her hafta bölgemizin değişik yerlerinde etkinlik düzenleyerek tanıtım faaliyetlerine devam ediyorlar. Bu hafta sonu yürüyüş ve motor kroos ekibi olarak iki grup halinde Uzungöl?de başlayan etkinlikle 4 saatlik yürüyüşün ardından Taşkıran Manomat mezrasına ulaşan dağcılar, burada 10 kişilik çılgın motor kroos grubu ile buluştu. Mezrada otantik şöminede kaynayan çayı yudumlayarak dinlenen dağcılar daha sonra ormanlık alanda motorcuların akrobasi hareketler eşliğinde Muşi mezrasına indiler. Burada yürüyüş ve motorcu dağcıların ikiye ayrılarak 7 saat süren keyifli bir hafta sonu yürüyüşü ile birlikte etkinlik sona erdi. 
Uzungöl Doğa Sporları bünyesine ilk defa kattıkları 10 kişilik motor kroos grubu ile bu hafta maceralı bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Aydın Mutlu,?  Her hafta ayrı bir etkinlik düzenleyerek bölgemizde ve Çaykara coğrafyasında dâhil olan her yeri keşfetmeye, doğal mekânların güzellikleri yaşamaya ve tanıtma adına maceralı aktiviteler yapmaya devam ediyoruz, ?dedi. 

Mutlu, ?Uzungöl Doğa Sporları bünyesine ilk defa 10 kişilik motor kroos gurubunu dâhil ettik. Yürüyüş ekibimizin dışında motor grubumuzu yazın 14 kişiye çıkartarak bir kardeşlik havası içinde faaliyetlerimize devam edeceğiz. Doğaseverleri yapacağımız her türlü etkinliğe davet ediyoruz, ifadesini kullandı. 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir