Jandarma Komutanlığına Yeni Hizmet Binası!

Jandarma Komutanlığına Yeni Hizmet Binası!

 


İlçemiz Merkezinde bulunan, Çok Programlı ve Anadolu Lisesi yanında hizmet veren İlçe Jandarma Komutanlığı binasının daha uygun yere taşınması ile ilgili çalışmalara devam ediliyor. 

Çaykara ilçe Jandarma Komutanlığı hizmet binasının yetersiz olması ve aynı zamanda okul çevresinde kalması nedeniyle bir süre önce Çaykara Kaymakamlığı tarafından daha uygun bir yerde daha modern bir şekilde halka hizmet vermesi için başlatılan çalışmalar sonucunda Hemşerimiz Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu tarafından programa alınan ilçe jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası yapımı için Çaykara merkezde yer arama çalışmalarına başlandı. 
Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, beraberinde, Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Nurettin Kaya ve diğer yetkililerle birlikte yer bakma çalışmalarına başladı. Uygun yerin bulunmasının ardından Jandarma hizmet binasının ihale edileceği bildirildi. 

İlçemize hizmet verecek modern bir Jandarma binasına ihtiyaç olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Uygun yer arama çalışmalarımız devam ediyor. İlçe Jandarma teşkilatımızın şehir merkezinde kalan ve fiziki şartları artık günün şartlarına cevap vermeyen hizmet binasının yenilenmesine yönelik çalışmalara hız vermemiz gerekmektedir. Bu amaçla yer temini ve yeni hizmet binasının yapımı çalışmalarına başladık," dedi. 

İlçemize yakışır bir Jandarma hizmet binasının yapımı için çalıştıklarını söyleyen Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,? Jandarma komutanlığının bulunduğu mevcut yerin günümüz şartlarına uygun değil. Belediye olarak yeni Jandarma hizmet binası yapımı için çalışmalar başlattık. Yer konusu için arayışlarımız devam ediyor. En kısa sürede uygun bir yer bularak ilçemize yeni bir Jandarma Komutanlık hizmet binası kazandıracağız,? dedi.  

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir