Of Belediyesi`nin yeni araçları basına tanıtıldı

Of Belediyesi`nin yeni araçları basına tanıtıldı

Alınan araçlar, belediyenin itfaiye amirliğine tahsis ettiği Çaykara yolu üzerindeki yeni yerinde tanıtıldı. Yeni araç olarak birer adet; cenaze aracı, zabıta aracı, öncü araç ve bir adet tam donanımlı itfaiye aracı alındı.

Alınan itfaiye aracı Almanya?dan iller bankası aracılığıyla ihale usulü alındı.

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Of Belediye Başkanı Murat Saral, ?Yeni aldığımız bu araçlarımız İnşallah Of?umuza hayırlı olur. Araçların içerisinde bulunan itfaiye aracının öncü araçla birlikte maliyeti 1,630 milyondur. İtfaiye aracımız tam donanımlı olup içerisinde 160 kelam değişik teçhizat vardır. İtfaiye aracının merdiven uzunluğu 42 metreye kadar çıkabilmektedir.

Bu itfaiye aracını almamızdaki sebep Of?un ilerleyen inşaat sektöründeki hızlı yükseliş ve yüksek katlı evlerdeki yangınlarda ve orman yangınlarında daha kolay müdahale edebilmek için gerekliydi ve bizde bu araçları Of?umuza kazandırdık. Allah (CC) inşallah bu aracı bizlere kullandırmayı nasip etmez? dedi.

Araçların içerisindeki Cenaze aracı, İstanbul Keçiören Belediyesinden tahsis edildi. Buradan Keçiören Belediye Başkanına teşekkür ediyorum, diyen Saral, yapılan tatbikatın ardından itfaiye ve zabıta ekibiyle fotoğraf çekildi. Fotoğrafın ardından basın mensuplarına teşekkür ederek tatbikat sonlandırıldı. 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir