Gazetemizden Kaymakam Erkovan`a Ziyaret

Gazetemizden Kaymakam Erkovan`a Ziyaret



Çaykara Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Çuman, beraberinde yayın kurulu üyeleri, Fahri Düzenli, Mustafa Mutlu ve Gülden Taş ile birlikte Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan?ı makamında ziyaret ettiler. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetiminin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu dile getiren Kaymakam Selim Erkovan, Çaykara Gündem Gazetesi yaptığı haberlerle bölgemiz için önemli bir görev üstlenmiştir. Yerel basın ilçemizin tanıtımına çok büyük katkıda bulunmaktadır. Gazeteciler, toplumu aydınlatmakta çok büyük ve aktif rol oynamaktadırlar. Bunun sorumluluğu ve bilincinde hareket edildiği  zaman ortaya çok güzel işler çıkıyor. Gazeteciler, toplumun gözü ve kulağıdır, ilçede olan biten her şeyi vatandaşlara duyuruyor ve bilgilendiriyor. Bu da toplum yararına en büyük hizmetlerden bir tanesidir. Görevinizi yaparken, fedakarca çalıştığınızı biliyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum, dedi.
Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerinin hiçbir zaman ayrı düşünmedikleriniz ifade eden Çaykara Gündem Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Kemal Çuman, İletişim çağında internet haberciliğinde arkadaşlarımızla birlikte Solaklı vadisinde bulunan Dernekpazarı ve Çaykara?nın sorunlarını ve güzelliklerini gündeme taşıyarak ilçelerimizin tanıtımı ve gelişiminde katkı sunuyoruz, ?dedi. 

Daha sonra Çaykara Gündem Gazetesi adına Şair Gülden Taş tarafından Kaymakam Selim Erkovan?a Çiçek taktım edildi.




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir