Uzungöl`de Sağlık Yürüyüşü Yapıldı!

Uzungöl`de Sağlık Yürüyüşü Yapıldı!

Türkiye sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında, 2014 yılının ?Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı? ilan edilmesi nedeniyle Trabzon Halk Sağlığı Müdürlüğü?nün koordinasyonunda Trabzon?da faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşları işbirliğinde düzenlenen doğa yürüyüşü etkinlikleri devam ediyor. 
Trabzon Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her hafta değişik yerlerde yapılan halk yürüyüşlerinin programı Çaykara Uzungöl turizm merkezinde gerçekleştirildi. 
Uzungöl Merkez Cami önünde başlayan yürüyüşe Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon Halk sağlığı müdürü Dr. Köksal Hamzaoğlu ile vatandaşlar katıldı. 

Trabzon Halk Sağlığı Müdürü Dr. Köksal Hamzaoğlu, yaptığı açıklamada, ?Her ay düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşünü bu ay "Hareket Et zinde kal" adı altında Uzungöl?de gerçekleştirdik. Bu kapsamda etkinliğimize ilimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve halkımız davet edildi. Sağlıklı bir toplum için çocuk genç yetişkin her yaş grubuna sağlıklı yaşam alışkanlıklarının kazandırılması açısından eğitim programlarımızın yanı sıra sosyal etkinliklerimizi de sürdürmekteyiz. Bugün Yürüyüşümüze katılarak bize destek veren başta Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok olmak üzere tüm katılımcılara ve ailelere teşekkür ediyoruz.? şeklinde konuştu.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir