Çaykara hepimizin Ortak Paydasıdır!

Çaykara hepimizin Ortak Paydasıdır!



Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, ?İlçemize hizmet yolunda, İhtiyacımız olan tek şey, özümüzü, benliğimizi ortaya çıkarmak, yeniden kazanmak. Bunun için de bir kıvılcım gerekli. Biz o kıvılcımı yakmak için buradayız yakmaya devam ediyoruz,? dedi. 

Çaykara Gündem Gazetesi yayın kurulu üyeleri Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok?u makamında ziyaret etti. 

Çaykara Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Çuman, beraberinde yayın kurulu üyeleri, Mustafa Mutlu ve Şair Gülden Taş ile birlikte Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok?u makamında ziyaret ettiler. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Hanefi Tok, ? Biz bu güzel ilçemize hizmetler bırakmak için gece-gündüz mücadele ediyoruz. Sizde yapılanları halkımız ile paylaşmak, onlara yapılanları iletmek için görev yapıyorsunuz. Çaykara?nın gelişmesi, büyümesi, daha iyi yerlerde olması ve daha iyi hizmetler alabilmesi için herkesin kendi üzerine düşen görevi yapmasıdır. Bir işi yaparken o işin en iyisini yapmak herkesin en büyük hayallerinden birisidir. Sizler gazeteci olarak, bir taraftan insanları bilgilendirirken öte yandan da insanları bilinçlendirmek gibi önemli fonksiyonu da icra etmektesiniz. Onun için sizleri tebrik ediyorum. Çaykara hepimizin ortak payda da buluştuğu bir kelimedir. Onun için Çaykara için kol kola hizmet edeceğiz. İlçemize hizmet yolunda, İhtiyacımız olan tek şey, özümüzü, benliğimizi ortaya çıkarmak, yeniden kazanmak. Bunun için de bir kıvılcım gerekli. Biz o kıvılcımı yakmak için buradayız yakmaya devam ediyoruz,? dedi.

Gazeteciler adına konuşan Kemal Çuman, Çaykara ve Dernekpazarı bizim vazgeçemeyeceğimiz bir olgu. Çaykara Gündem gazetesi olarak İçimizden çıkardığımız değerlerimize, insanımıza sözde değil özde sahip çıkmak ve sahiplenmektir. Yöre insanımızın birçoğu gurbette yaşıyor. Bizim amacımız ilçemizde olup bitenleri ve sorunlarını onlara iletmek, onların her gün, her an memleket, vatan hasretiyle yanıp tutuştukları, hayallerinde, düşlerinde yaşadıkları topraklardan olup biteni ve yaşananları onlara iletmek, bilgilendirmek en önemli görevlerimizden biri olacaktır,? dedi.

www.caykaragundem.com 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir