Sonay ile Temel?in En Mutlu Günleri!

Sonay ile Temel?in En Mutlu Günleri!



Çaykara Uzungöl (Elmalı) Mahallesinden Temel Mutlu ile Taşlıgedik Mahallesinden Sonay Ardıç Hayatlarını Birleştirmek İçin Evet Dediler.

İlçemiz, Uzungöl (Elmalı) Mahallesinden, Temel Mutlu ile Taşlıgedik Mahallesi?nden Sonay Ardıç Trabzon Kaşüstü Belemir Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe ?EVET? dediler.

Düğün Törenine Çaykara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Şükrü Aydın, Taşlıgedik Mahallesi Muhtarı Mehmet Yazıcı, Uzungöl Üreten Eller Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Mutlu,  Uzungöl Doğa Sporları Dernek Başkanı Aydın Mutlu, Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Dernek Başkanı Mustafa Mutlu ile çok sayıda davetliler katıldı.

Orkestranın başında kemençesi ile eğlenceye renk katan Erol Akyüz?ün kemençesi ve müzikleri eşliğinde katılımcılar horon coşkusuyla gönüllerince eğlenme imkânı bulmuşlardır.

lçemiz Yöre sanatçısı Cemil Bayram`da sahne alarak birbirinden güzel eserleri seslendirerek düğüne renk katmıştır. Takı Törenine geçildi gelin ile damadın yakınları ile davetlilerin hediyelerini takmasından sonra eğlenceye devam edildi. Kemençenin coşkusuyla horona doymak bilmeyen davetliler kurtlarını dökünceye kadar horonlarını devam etmiştir.

Ömürlerinin en güzel en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Temel-Sonay Mutlu Çiftini bu güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor, genç çiftimize sağlık, mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir