Çaykara Kaymakamı Taşkıran İlköğretim okulunu ziyaret etti

Çaykara Kaymakamı Taşkıran İlköğretim okulunu ziyaret etti

Kaymakam Cevdet Atay 2011-2012 SBS puan sıralamasında il bazında birinci olan Taşkıran İlköğretim müdürü Sn. Ali LEBLEBİCİ ve öğretmenlerine, öğrencilerine teşekkür etti.

Çaykara Kaymakamı Cevdet Atay, 2011-2012 eğitim-öğretim yılında SBS puan sıralamasında Devlet okulları arasında il 1.si olan özel okullar dahil il 4.sü olan Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulunu ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi.

Okul müdürü Ali Leblebici tarafından okulun öğrenci sayısı, taşımalı öğrenci durumu, taşıma yapılan bölgeler, hafta içi ve hafta sonu okulda yapılan etüt faaliyetleri, bu yıl beklenilen başarılar hakkında bilgi verildi.

Çaykara Kaymakamı Cevdet Atay, ilçemizin eğitim-öğretim faaliyetlerinde oldukça ileri seviyede olduğunu, yakalanan bu başarıda başta devletimizin imkanları olmak üzere hayırsever işadamlarının, yöre halkının, öğretmenlerimizin gayretli ve istekli oluşunun önemli bir payı olduğunu belirtti.

Okul Müdürü Ali Leblebici, kendilerini ziyaret edip yapılan çalışmalarda hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, kendilerini onurlandıran Çaykara Kaymakamı Cevdet Atay?a tüm öğrenci ve öğretmen arkadaşları adına teşekkür etti.

Bizlerde Taşkıran beldesi ilköğretim Müdürü Sn. Ali LEBLEBİCİ ye Öğretmenlerine ve öğrencilerine başarılarından dolayı tebrik eder. Başarılarının devamını diliyoruz.

 

Haber: Ali Rıza ALTINSOY/www.caykaragundem.com



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir