Öğretmenlerden Kar Tatilinde Mangal

Öğretmenlerden Kar Tatilinde Mangal

Çaykara İlçemizde Eğitim KalitesiAin yüksek olmasının sebebi bir kere daha ortaya çıktı.İlçe Milli Eğitim Müdürü ile,öğretmenleri ile ve öğrencileri ile bir bütün olmayı başaran,bir aile olmayı başaran Çaykaradaki Eğitim çalışanları gerçek başarının nasıl elde ed,ildiğini herkese göstermiş oldular.

Yıl içerinde sayısız etkinlikler düzenleyerek öğrencilerin sadece akademik bilgi anlamın da değil sosyal anlamda da gelişmelerini amaçlayan öğretmenler 7 Ocak Çarşamba günü bir güzel oluşuma daha imza attılar.

Öğrencileri yoğun bir program ile TEOG ,YGS ve LYS`ye hazırlayan öğretmenler ve OKul Müdürleri karyağışı sebebi ile okulların tatil edilmesini fırsat bilerek Uzungöl`de hamsi ızgara yapmaya karar verdiler.

Yolların buzlu olmasın dan dolayı yorucu bir yolculuğunardından Uzungöl`e ulaşan yaklaşık 40 kişilik öğretmen grubu Uzungöl`de bir sürpriz ile daha karşılaştılar.Çünkü Uzungöl`de tam 50cm kar vardı öğretmenler Uzungöl`e geldiğinde.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ yönetiminde gerçekleşen organizasyona Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebubekir ÇELİK,Müdür Yardımcısı Numan TUNCER,Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet GÖNAN,İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali LEBLEBİCİ,Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa DEMİRCİOĞLU ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Soğuk havaya rağmen Uzungöl`de güzel bir akşam geçiren öğretmenler mangaldan sonra Uzungöl Ortasokulu Öğretmen odasında keyifli bir sohbet eşliğinde çaylarını yudumladı.Öğretmenler bu şekilde hem dinlenmiş hem de mesleki açıdan yaptıkları çalışma ve etkinlikleri diğer arkadaşları ile paylaşarak fikir alış verişinde bulunmuş oldular.




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir