Çaykara`da Öğrenciler Ders Başı Yaptı!

Çaykara`da Öğrenciler Ders Başı Yaptı!

ÇAYKARA?da geçen hafta başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edilen okullar haftanın ilk günü olan Pazartesi (bugün) ders başı yaptı. Dernekpazarı ilçesinde Kar tatili bir gün daha uzatıldı. 

Son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığı Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerimizde birçok mahalle yollarının karla kapanması sonucu geçen Perşembe ve Cuma günü eğitim ve öğretime 2 gün ara verilmiş, hafta sonu ile birlikte tatil 4 güne çıkmıştı.Alınan bilgiye göre, Çaykara?da Kar tatilinin sona ermesiyle öğrenciler haftanın ilk günü olan Pazartesi (bugün) okula gitti. Çaykara?da özellikle taşıma ile mahallelerden gelen öğrencilerin birçoğu öğrenci servislerinin gidemediği yerlerde havanın soğuk olması nedeniyle yürüyerek araçların yanına gelirken, bazı öğrenciler ise yürüyerek okula geldi. Dört günlük tatilin sona ermesiyle öğrenciler okula gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Okullarının yolunu tutan bir öğrenciler, "Sabah bu saatte uyandık buraya geldik. Tatilde bir yere gitmedik sınavlarımıza hazırlandık. Kartopu oynadık eğlendik? dediler. 

Dernekpazarı ilçesinde Bazı mahallelerde ulaşım sağlanamadığı için Pazartesi (bugün)?de Okulların tatil edildiği bildirildi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir