Başkan Tok, Yol Çalışmasını Yerinde İnceledi!

Başkan Tok, Yol Çalışmasını Yerinde İnceledi!



Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, beraberinde işadamı Yaşar Şahin ile birlikte, Çaykara-Yeşilalan ve Baltacılı Mahallelerine yapılmakta olan yeni yol çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Yeşilalan Muhtarı Yusuf Yılmaz ve Baltacılı Muhtarı Dursun Ali Baltacı`dan bilgi. 

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok beraberinde, Gülsan Tencere yönetim kurulu Başkanı Yaşar Şahin ile birlikte Çaykara-Yeşilalan ve Baltacılı Mahalleleri arasındaki ulaşımında büyük kolaylık sağlayacak, bittiğinde 2.6 kilometre yolu kısaltacak olan Kale mevkii?ndeki yeni yol güzergahında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

HEDEFİMİZ YOLLARI KALİTELİ VE SAĞLIKLI HALE GETİRMEK
İlçede sürdürülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Hanefi Tok, Belediye olarak sorumluluk alanlarından birinin yol yapım ve genişletme çalışmaları olduğunu belirterek, Çaykara ve kırsal mahallelerimizdeki yol çalışmalarına ağırlık vererek, önemli çalışmalar gerçekleştirmek için uğraşıyoruz. Temel hedefimiz her Mahallenin yollarını daha kaliteli ve sağlıklı hale getirmek olduğunu söyledi.
 

Tok, Kale mevkii?nden başlayarak, Çaykara- Yeşilalan ve Baltacılı Mahalleleri arasındaki ulaşımı kısaltacak olan bu yol çalışmasını yapıyoruz.  Yapılmakta olan bu yolun Çaykaralı hayırsever İşadamımız, güzel insan Yaşar Şahin?in katkıları çok büyük. Yaptıkları bu güzel hayırlarından dolayı Çaykara halkı adına kendisine teşekkür ediyorum,dedi.

İMKANLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİM
Yolun yapımı için büyük katkı sağlayan İşadamı Yaşar Şahin yaptığı açıklamada,  Bugün burada başkanımızla birlikte yeni yol için yapılan çalışmaları yerinde gördük. Yapılan çalışmaları gördükçe büyük mutluluk duydum. Yaptığımız katkılar Allah rızası içindir. Her zaman için mahallemizde sorunların giderilmesi için elimizden ne geliyorsa katkı sağlamaya devam edeceğim, dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir