Saadet Gençliği Çaykara`da Buluştu!

 Saadet Gençliği Çaykara`da Buluştu!

Saadet Partisi Trabzon İl Gençlik Kolları?nın her ilçede organize ettiği geleneksel Büyük Gençlik Buluşmasının ikincisi, Çaykara?da yapıldı. 
Çaykara Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen "Gençlik Buluşmaları" programına Saadet Partisi Trabzon İl Teşkilatı Eğitim Başkanı Mustafa Öztürk, İl Gençlik Başkanı Muhammed Muhsin Aksoy, Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu, Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Cihat Gönan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Çelik, Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, AGD eski Bölge Başkanı Ahmet Yakuphan, AGD Çaykara İlçe Başkanı İzzet Gönan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. 
İstiklal Marşı ile başlayan gençlik buluşması Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Saadet Partisi Gençlik Kollarının faaliyetlerinin yer aldığı sinevizyon gösteriminin ardından, programın sunucu Âdem Yılmaz tarafından okunan şiirlerle devam etti. 
Programın yapıldığı salonun kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ifade eden Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Muhsin Aksoy, ?Meclis Başkanlığına giden süreçte bu salonda Çaykara Öğrenci Meclisi seçimlerine katılmıştık. O açıdan bu salonun ve Çaykara?nın benim için yeri çok farklıdır, ?dedi. 

Aksoy, ?Milli Görüş davasını zafere ulaştıracak kadrolar işte bu salondakilerdir. Heyecan istiyorsak bu heyecanı yaşayacak ve çevresine yayacak olanlar bu salondakilerdir. Sayımız az olabilir ama Yüce Allah şöyle buyuruyor: Gevşemeyin, üzülmeyin. Eğer inanıyorsanız üstün olan sizlersiniz. Elhamdülillah bizler inanıyoruz ve Allah?ın izniyle galip geleceğiz,?şeklinde konuştu. 
Programa konuşmacı olarak katılan emekli öğretmen Mustafa Öztürk, Milli Görüş davasının haklılığının sayılarla ölçülemeyeceğini söyledi. Konuşmasının devamında, Milli Görüş teşkilatlarının bir okul olduğunu ve bu teşkilatlarda görev alan gençlerin önümüzdeki günlerde ülkemizi yönetecek kadrolar olduğunu ifade etti. 
Emekli Öğretmen Mustafa Öztürk tarafından yapılan sunumun ardından program sonunda yapılan çekilişle hediyeler sahiplerini buldu. Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu tarafından yapılan hediye takdimlerinin ardından program son buldu. 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir