Çaykara AK Gençlikte Fatih Çoşkun Dönemi!

 Çaykara AK Gençlikte Fatih Çoşkun Dönemi!

 


AK Parti Çaykara Gençlik kolları 4 Olağan Genel Kurulu partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Tek liste ile gidilen kongrede Fatih Çoşkun Başkanlığa seçildi.

Halk Eğitim Müdürlüğü salonunda yapılan kongreye, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeleri, Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu ile çok sayıda partili katıldı. 
4?ncü Ak Parti İlçe Gençlik kolları kongresi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından divan kurulu oluşturuldu.
AK Parti İl başkanı Haydar Revi kongrede yaptığı konuşmada, ?göreve gelecek olan yeni gençlik kolları başkan ve yöneticileriyle birlikte güzel çalışmalar yürüteceğiz," dedi. 

Belediye Başkanı Hanefi Tok ise," AK Parti gençlere önem veren bir parti. Tüm teşkilat mensuplarına verdikleri başarılı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

İlçe Başkanı Temel Şimşek yaptığı konuşmada, gençlik kolları ile ilçede güzel çalışmalar yaptıklarını, yeni seçilecek olan başkan ve yöneticilerle aynı şekilde çalışarak ilçede büyük başarı elde edeceklerini, ifade etti. 
AK Parti gençleri olarak, Partinin Kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?ın çırakları oldukları için çok şanslı olduklarını ifade eden İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berat Tosun, ?Gençlere siyasette yer vermek ustalığın şiarındandır. AK Gençlik zaman bendedir ve mekan bana emanettir şuurunda olan bir gençliktir. Ak Gençlik kim var hizmette denilince sağına soluna bakınmadan fert fert ben varım diyebilen bir gençliktir. Canların canı uğrunda canını verebilecek kadar gözü kara dertleri sıkıntıları giderebilecek kadar taktik sahibi bir gençliktir. Bizim partimizde kongreler teşkilatın başlarının sağlamlaştığı parti içi demokrasinin güçlendirildiği mutlu günlerdir. Devir teslimler bizde kaynaşma ve kardeşlik sebebidir. Çünkü bu dava nefsini bir kenara bırakmış daima biz diyen, teşkilatları için gecesini gündüzüne katarak insanlardan oluşmaktadır. Ben, benden sonra partimiz gençlik kollarına hizmet edecek olan arkadaşlarıma teşekkür ediyor başarılar diliyorum,? dedi.
Tosun, Cumhurbaşkanımız ustamız Recep Tayyip Erdoğan?a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. `Dindar nesil` sözüyle, milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlak değerleri yüksek, vatanını, milletini seven, insanına saygıda ve sevgide kusur etmeyen bir nesil olma yolunda ilerleyeceğiz. Bu mutlu, heyecan dolu günlerinde bizleri yalnız bırakmayan, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kongrede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hepinizi Allaha emanet ediyor saygılar sunuyorum,?dedi. 
Daha sonra kongrede tek aday olan Fatih Çoşkun yaptığı konuşmada,? AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanlığı görevini genç ve dinamik olan Berat Tosun kardeşimiz yürütüyordu. Kendisi görev yaptığı 3,5 yıllık süre içerisinde başarılı çalışmalara imza atmıştır. Bu süreçte gençlerimiz arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ön planda tutmayı başarmış ve neticede partimizin yerel ve genel seçimlerindeki başarısına büyük katkıda bulunmuştur. Berat kardeşimize partimiz gençlik kollarına bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum,?dedi.

Çaykara Gençlik kollarının çok güzel bir alt yapısı olduğunu söyleyen Çoşkun,? Bu alt yapıyı hiç bozmadan daha da üzerine koyarak hizmete devam edeceğiz. Bu tür görevler gönüllülük esasına dayanır. Biz de hiçbir menfaat gözetmeden göreve talip olduk. Davamız Çaykara?dır. İnşallah güzel işler yaparak iyi anılmak istiyoruz. Üstleneceğim görevin sorumluluğunu gayet iyi bilmekteyim. Görev yapacağım süre içerisinde İlçe Başkanımın ve ilçe yönetimimin siz değerli arkadaşlarımın bizlere destek olacağından eminim. Allah bizleri utandırmasın. Böylesine güçlü ve örgütlü bir gençlik teşkilatı bıraktığı için Berat başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum.? dedi. 
Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde, Gençlik kolları yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Fatih Çoşkun, Furkan Kamiloğlu, Hamza Şen,Mustafa Ataman, Hakkı Keskin, Ahmet Ünal, Ömer Velioğlu, Şenay Kılıç, Egemen Özbay, Bayram Parlak, Nuh Ahmet Erdoğan, Soner Zengin, Ertuğrul Aydın, Muhammet Mustafa Tuncer, Adem Güneş

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir