Sosyal Yardımlaşma Vakfından Güneş Enerjisi

 Sosyal Yardımlaşma Vakfından Güneş Enerjisi



Dernekpazarı Kaymakamlığına bağlı ?Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı? tarafından ilçenin değişik yerlerinde ihtiyaç sahibi 23 haneye güneş enerjisi sistemi taktırdı. 

Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ?Vakıf olarak maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza destek olmayı asli vazifemiz görüyoruz. Bunu yaparken de en kolay yol, yardıma muhtaç insanları tespit edip parasal anlamda destek olmak. Ancak vatandaşlarımıza para desteğinin yanında hayat standartlarını yükseltmeye yönelik etkili ve pratik çözümler sunmakta Vakfımızın varoluş amacına oldukça uygun düşmektedir. Gerçekleştirdiğimiz bu proje sayesinde vatandaşlarımızın zahmetsiz, maliyetsiz bir şekilde sıcak suya kavuşması ve yüzlerinin gülmesi hepimizi mutlu etmektedir,? dedi. 
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, tarafından kurulan güneş enerjisi sistemleri ile ilgili bazı vatandaşların görüşü şöyle: 

Tüfekçi Mahallesinden Mehmet Terzi: Dernekpazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından evimize taktırılan güneş enerjisi sisteminden çok memnunum. Bu kış günlerinde bile birkaç saat güneş vurduğu zaman evimin mutfak ve banyosunda sıcak su akmaktadır. Bence Vakfın şimdiye kadar yapmış olduğu en iyi hizmetlerden bir tanesidir. 
Kondu Mahallesinden Emine Bayrak: Kaymakamlık tarafından evimize taktırılan güneş enerjisi sistemi sayesinde az güneşli havalarda bile evimizde devamlı sıcak su mevcuttur. Sabahları kalktığımızda abdestimizi sıcak suyla alabiliyoruz. Allah sebep olanlardan razı olsun. 

Güney Mahallesinden Ömer Güveli: Kaymakamlık tarafından evime güneş enerjisi sistemi takılmıştır. Bu sayede evimde her daim sıcak su akmaktadır. Bu hizmetten çok memnunum. Kaymakamlık bizlere her konuda destek olmaktadır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir