Çaykara Esnafı Kahvaltıda Buluştu..

Çaykara Esnafı Kahvaltıda Buluştu..

 


Çaykarada Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Kaymakam Mustafa Gül, Belediye Başkanı Hanefi Tok?un katılımıyla esnafları sabah kahvaltısında bir araya getirdi.
Çaykara esnafının birlik ve beraberliklerini pekiştirmek, sorunlarını tartışmak ve çözüm yolları aramak için düzenlenen kahvaltıda, ilçede bulunan esnafın sorunları tek tek ele alındı.Kahvaltıda, Esnaflar arasında birlik ve beraberliği sağlayan oda yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Kaymakam Mustafa Gül,? İlçeye şekil veren esnaftır. Esnaf kesimi bir şehrin kentin ruhunu oluşturur. Sizlerin yaptığı tavır davranışlar, sizlerin yaptığı hal ve hareketler, sizlerin Kazancı, emeği Çaykara?ya şekil verir. Buradaki birlik ve beraberlik ortamını özlemiştik. İnanıyorum ki, bu güzel ortam sürekli yaşanacaktır. Hep birlikte el ele verdiğimiz takdirde Çaykara?nın sorunlarının çözüleceğine inanıyorum, ?dedi.Esnafla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,"Bizimle bu güzel ortamı paylaştığınız için ben şahsım ve Çaykara Belediyesi adına yürekten teşekkür ediyorum. Bizler sizler gibi yıllarca esnaflık yaptık. Birçoğunuzla güzel muhabbetlerimiz ve dostluklarımız var, birbirimizi tanıyoruz. Sizlerin halini en iyi anlayan bir kardeşiniz olarak, Belediye Başkanınız olarak sizlerle hasbıhal etmek sizlerin isteklerini yerinde dinlemek ve bunlara çözüm üretmek için siz değerli dostlarımızla birlikteyiz," ifadesini kullandı.

Tok, "Çaykara ile ilgili gerek esnafın sorunları gerekse trafik, yol ve altyapı sorunlarını iyi biliyoruz. Bu sorunları esnafla el ele vererek hep birlikte çözeceğiz,? dedi.Yapılan kahvaltının ardından görüşlerini açıklayan Çaykara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Şükrü Aydın, "Programımıza katılan Kaymakamımız, Belediye başkanımız ve tüm esnaf kardeşlerime teşekkür ederim. Çaykara?da kahvaltıda bir araya geldik. Sorunlarımızı tartıştık. Bu tür etkinliklerle bir araya gelerek hem kaynaşma fırsatı bulurken hem de taleplerimiz üzerinde fikir birliği sağlama şansına sahip oluyoruz, dedi.Toplantıda konuşan Çaykara Işıklı Mahallesi muhtarı ve aynı zamanda esnaf olan Mehmet Savaş Dündar, ?Esnafın sorunlarını gündeme getirerek, birlik ve beraberlik içinde bu sorunların üstesinden gelinebileceğini söyledi.Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi
Foto: Berat Tosun 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir