Uzungöl`de Işıklar Yanıyor

Uzungöl`de Işıklar Yanıyor



Çaykara İlçemizde devam eden Eğitim hamlesi ve öğrencileri sınavlara hazırlama yarışında Uzungöl de diğer okullar ile birlikte hareket  ediyor ve öğrencileri aralıksız olarak sınavlara hazırlıyor.12 Ağustos 2014 tarihinde başlayan sınav maratonunda Eylül ayının ilk haftasından bu yana 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri hafta içi günde iki saat cumartesi pazar ise günde 8 saatlik kurslar ile çalışmalara başladı.

Ekim ayının ilk haftasından itibaren ilkokul öğrencilerine de hafta içi günde iki saat toplamda haftada 10 saat 2,3,4. sınıf öğrencilerine kurs verilen Uzungöl`de ayrıca haftanın yedi günü her akşam 17-21 saatleri arasında 8.sınıf öğrencileri için gece ETÜT çalışması yapıldı.
Bu çalışma ile de yetinmeyen Uzungöl Ortaokulu karne tatilinde de çalıştı ve 8. sınıf öğrencilerine sınavlara hazırlık kursuna devam edildi.
Eğitim Öğretim yılında ikinci dönemin başlaması ile birlikte ise Uzungöl Ortaokulu çıtayı bir basamak daha yükseltti ve devam eden kurslara ek olarak her akşam saat 17-21 saatleri arasında 5,6,7 ve 6. sınıf öğrencilerine ETÜT verilerek öğrencilerin sınavlara hazırlanması sağlanmaya çalışılıyor.
Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ,Uzungöl Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet İNAN ve Uzungöllü Genç Turizmci Dursun Ali İNAN`ın Oğlu Mehmet İNAN Uzungöl Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencileri bu anlamlı ve güzel çalışm alarından dolayı tebrik ettiler.Çaykara ve Uzungöl insanının okumaktan başka bir çaresinin bulunmadığını ifade eden genç Turizmci Mehmet İNAN Uzungöl`ün Turizm beldesi olmasından dolayı öğrencilerin mutlaka okuması gerektiğini bu şekilde Uzungöl`de Turizm kalitesinin çok daha fazla yükseleceğini ifade etti.Öğrencilerdeki şevk ve heyacandan dolayı kendisinin de çok heyecanlandığını ifade eden Mehmet İNAN KUrsta emeği geçen Başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ olmak üzere Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet İNAN ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Haber kaynağı: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir