Karadeniz geceleri-1 coşkulu geçti

Karadeniz geceleri-1 coşkulu geçti

Çaykara?lı hemşerimiz Ahmet Remzi ÇÖKMEZ tarafından organize edilen? KARADENİZ GECELERİ-1? adlı eğlence programı Trabzon?da Kalkınma mahallesinde bulunan Park Mimoza Restaurant?ta yemekli olarak yapıldı.

Trabzonspor maçının aynı anda olması, ayrıca gecenin yapılacağı saatlerde yoğun olarak yağan kar, geceye olan ilgiyi azalttı

Açılış konuşmasını Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan yardımcısı Osman ABANOZ yaptı; Geceyi düzenleyen arkadaşlara teşekkür ederek, Trabzonspor maçı olmasına rağmen, geceye katılarak bu güzel ortamı oluşturduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum, dedi.

Geceye; sırasıyla Tuncay GARGAR, Yakup ATALAY, Turan KAMBEROĞLU,  ve Erkan YEŞİLYURT sahne alarak, Kemençe eşliğinde söyledikleri yöresel türkülerle geceye katılanları doyasıya eğlendirerek, Uzun süre horon oynattılar.



Organizasyonu düzenleyen Ahmet Remzi ÇÖKMEZ, Gazetemize yaptığı açıklamada;? Karadeniz geceleri-1? eğlence programının ilkini Trabzon?da gerçekleştirdiklerini, bu gecenin bundan sonra yapılacak olan geceler için bize ışık verdiğini belirterek, geceye katılarak bu güzel ortamı yaratan herkese teşekkür ediyorum,dedi.











































FotoHaber: Çaykara Gündem








Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir