Hamit Özen Son yolculuğuna uğurlandı

Hamit Özen Son yolculuğuna uğurlandı



Uzungöl`de göz yaşları sel oldu.Uzungöl`ün yaşayan çınarlarından bir süredir yatalak hasta olarak tedavi gören Hamit ÖZEN yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak dün hayatını kaybetti.Yusuf ÖZEN`in babası,Murat ve Bursa`da ikamet eden abdullah ÖZEN`in dedeleri olan merhum Hamit ÖZEN amcamızın v efatı Uzungöl`ü göz yaşlarına boğdu.

Merhum Hamit Amca 13 Şubat 2015 Cuma günü Cuma namazına müteakip Uzungöl Merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum  Hamit ÖZEN Amcamızın cenaze törenine Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK,Çaykara Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Ali Şükrü AYDIN,Ak Parti Çaykara İlçe başkanı Temel ŞİMŞEK,Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri KADIOĞLU ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Cenaze namazının ardından merhum Hamit ÖZEN Amcamız monoyır mezarlığında defnedildi.

Aramızdan ayrılışı ile Uzungöl`ü göz yaşlarına boğan merhum Hamit Amcamıza Allah`tan rahmet başta oğlu Yusuf ve Torunları Murat ve Abdullah olmak üzere tüm aile halkın a baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir