Çaykaralı Öğrencilerden YGS Deneme Sınavına Yoğun İlgi!

Çaykaralı Öğrencilerden YGS Deneme Sınavına Yoğun İlgi!



Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü YGS öncesi son prova niteliğinde şu anda tüm lise son sınıf öğrencilerini kapsayan YGS deneme sınavı gerçekleştirdi. 
Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü 14.05.2014 Cumartesi günü KTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kampusunda Trabzon geneli, tüm lise son sınıf öğrencilerinin katıldığı deneme sınavı gerçekleştirdi. İlk olarak denenen bu uygulamayı okul bazında 2014 yılında Çaykara Anadolu Lisesi KTÜ Eğitim Fakültesi kampusunda gerçekleştirmişti. 

İl geneli yapılan deneme sınavına Çaykaradan yoğun bir katılım gerçekleşti. Sınava Çaykara Anadolu Lisesi, Çaykara Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Çaykara Ataköy Anadolu Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri katıldı. 
Öğrencilere okul idarecileri ve öğretmenler eşlik etti. Sabah erken saatlerde, Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesinin organize ettiği araçlarla Trabzon`a hareket eden öğrenciler, YGS deneme sınavına 10:00 da başladılar. Saat 12:40 ta biten deneme sınavından sonra idareci ve öğretmenler eşliğinde sahilde yemek yenildi. Yemekten sonra sahilde yürüyüş yapan öğrenciler daha sonra araçlarla Çaykara`ya döndüler.  

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir