Dağcılar Çaykara Siran Mezrasında!

Dağcılar Çaykara Siran Mezrasında!

 


Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği üyesi dağcılar, Çaykara?nın mezralarında bulunan eşsiz güzellikleri keşfetmeye devam ediyorlar.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği üyesi dağcılar her hafta bölgemizin değişik yerlerinde etkinlik düzenleyerek tanıtım etkinliklerine faaliyetlerine devam ediyorlar. Bu hafta sonu Uzungöl?de başlayan 12 kilometre süren yürüyüşün ardından Sıran dağına ulaşan dağcılar, Mezrada verdikleri Çay molasının ardından ormanlık alandan yürüyerek keyifli bir hafta sonu yürüyüşü sonrasında etkinliklerini sonlandırdılar.
Uzungöl Doğa Sporları üyesi arkadaşlarla birlikte her gün yeni yerlerde etkinlik düzenlediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Aydın Mutlu,?  her hafta ayrı bir etkinlik düzenleyerek bölgemizde ve Çaykara coğrafyasında dâhil olan her yeri keşfetmeye, doğal mekânların güzellikleri yaşamaya ve tanıtma adına maceralı aktiviteler yapmaya devam ediyoruz. Bu hafta üye arkadaşlarımızla Uzungöl?den başlayıp yaklaşık 12 kilometrelik bir yürüyüşün ardından Sıran dağına bir etkinlik düzenledik. ?dedi. 


Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir