Çaykara-Dernekpazarı`na Beklenen Kar Geldi!

Çaykara-Dernekpazarı`na Beklenen Kar Geldi!

 


Tüm Türkiye?de olduğu gibi Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerimizde soğuk hava ile birlikte dün geceden beri üst kesimlerde aralıksız yağan kar yağışı etkisini sürdürerek devam ediyor. 
Bir süre önce yağan kar yağışının ardından gelen bahar havası ile eriyen kar nedeniyle vatandaşların `bu yıl bir daha kar yağacak mı?` sorusuna, üst kesimlerde dün geceden beri yağan kar yağışı ile cevap geldi. Bugün akşam saatlerinde Çaykara ve Dernekpazarı merkezlerine yağan kar yağışı nedeniyle her yer beyaza büründü. Haberi hazırladığımız saatlerde Kar yağışı aralıksız devam ediyor. Uzungöl ve üst kesimlerdeki Mahallelerde Kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklıklarında 10 dereceye kadar düşüşler meydana geldi. Çaykara ve Dernekpazarı?nda gece hava sıcaklığı 0 derece olacak.
Mevcut kar tabakasının üzerine yağacak taze kar yağışı nedeniyle yüksek ve eğimli kesimlerde çığ tehlikesi bulunduğundan bu olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğinin yetkililer uyardı.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi   



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir